Pisara Isot Korvakorut – Kaikki Värit

32,00 

UUTUUS Glitter Pisara Korvakorut ovat saatavana nyt viidessä ihanassa glittervärissä! Pisara on uusin malli titiMadamin koruperheessä. Ihana simppeli mutta näyttävä korvakoru on ensimmäinen, joka on saatavana myös tapillisena versiona. Voit valita koruun myös venytyksille sopivan rengaskiinnityksen. Renkaan halkaisija on 2 cm. Kiinnityksestä riippumatta korvakorut ovat 7 cm pitkät ja todella kevyet korvassa. Saatavana myös Iridescent -värissä!

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä. Lisää koruinspiraatiota instagramissa!

 

Pisara on uusin mallimme! Yksikertainen mutta kaunis korvakoru on saatavana kolmella eri kiinnitysvaihtoehdolla: koukku, tappikiinnitys (napin halkaisija 1,7 cm) ja esimerkiksi venytyksiin sopiva rengas (halkaisija 2cm). Kaikissa kiinnityksissä korun pituus on lähes sama eli 6,5cm. Glitter Pisara on saatavana viidessä ihanassa kimaltavassa värissä: kulta, hopea, punainen, jade ja musta.

titiMadam -korumalliston korut on tehty 3 mm paksuisesta akryylista Suomessa. On hyvä muistaa, että joissain eläinhahmoissa saattaa olla teräviä osia, jotka saattavat hajota väärässä käytössä.

Kaikki koruosat ovat nikkelittömiä, kirurginterästä tai hopeoitua messinkiä.

kiinnitys

koukku, tappi, rengas

väri

hopea glitter, kulta glitter, musta glitter, punainen glitter, jade glitter, pinkki glitter, liila glitter, iridescent, hopea peili, pinkki peili, liila peili